Links overslaan

Over Learning Connected

We leren en communiceren steeds meer online. Maar hoe haal je hier nu het beste rendement uit? Learning Connected is al jaren gespecialiseerd in live online communiceren en de gebruikersadoptie daarvan binnen organisaties. Een psychologische invalshoek gecombineerd met jarenlange ervaring in live online communicatie en het werken met verschillende doelgroepen maakt van Learning Connected een unieke partner om je gebruikersadoptie vraagstukken in te vullen.

Neem contact met ons op
videolessen learning connected

Onze methodiek

We ontwierpen onze eigen Live Online Leren (LOL) methodiek die sinds 2012 succesvol wordt ingezet binnen verschillende marktsegmenten voor de adoptie van online communicatie.

Innovatief

We leven in een tijd waarin we ons snel en efficiënt willen blijven ontwikkelen. Door de inzet van live online communicatie maken we het delen van kennis laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Sociaal & interactief

Online leren en werken wordt steeds individualistischer, terwijl leertheorieën aantonen dat leren met en van elkaar essentieel is. Interactie met de trainer en medecursisten staat daarom centraal.

Efficiënt & duurzaam

Er is een noodzaak voor duurzaamheid. Er is veel vervuiling door het onnodig verplaatsen van experts en cursisten. Onze trainingen volg je live online, waar ter wereld je ook bent. Bespaar tijd en geld binnen jouw organisatie en ga over op online communiceren, leren en vergaderen.

Projecten waar we trots op zijn

Sinds 2012 wordt onze LOL-methodiek succesvol ingezet binnen verschillende marktsegmenten
en voeren we bijzondere projecten uit.

Extra Strong

Scholengemeenschap ROC Mondriaan optimaliseert met het project Extra Strong de aansluiting van het onderwijs op de veranderende arbeidsmarkt.

Lees meer

Cultuursensitief werken

Professionals delen online hun kennis rondom de thema’s cultuurverschillen, risicojeugd, de vroegsignalering van LVB- en GGZ-problemen bij kinderen van migranten en meer.

Lees meer

Youz Online

Youz Online maakt het via hun digitale poli mogelijk om vanuit huis live online behandeling te ontvangen. Interactief in groepen of individueel.

Lees meer

Study2Go

De ervaren trainers van Study2Go geven online cursussen op het gebied van diversiteit en inclusie. Zo dragen zij bij aan een inclusievere leef- en werkomgeving.

Lees meer

Leuk om kennis te maken!

Geweldige prestaties worden nooit gedaan door één persoon. Er zit altijd een team achter.

Francoise Wiedenhoff

Françoise Wiedenhoff

ALGEMEEN DIRECTEUR

Linda de Wit

LOL CONSULTANT
Birgit Klapper

Birgit Klapper

LOL CONSULTANT

Eileen Farnham

LOL CONSULTANT
Hans Dijksman

Hans Dijksman

Mede-eigenaar
Hester Hooijen

Hester Hooijen

LOL CONSULTANT

Haal jij al het maximale uit jouw live online communicatietool?

Live online communicatie tools leveren pas écht meerwaarde op voor jouw organisatie als alle medewerkers hiermee aan de slag gaan en weten hoe ze dit voor hun werk het beste in kunnen zetten. Uiteraard verschilt dat per functie en marktsegment. Werk met ons samen om gebruikersadoptie tot een succes te maken. We komen graag met je in gesprek 💬

Ben jij klaar voor de toekomst van online leren en communiceren?

Overleg met een expert
videolessen platform

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via een van de onderstaande opties. We helpen je graag!

Mail ons
Plan een gesprek
+31 (0) 20 244 15 62