Links overslaan
Youz

Digitale zorg Youz Online

Om de zorg toegankelijker te maken, beter aan te sluiten bij deze tijd en om een oplossing voor wachtlijsten te vinden, heeft YOUZ kinder- en jeugdpsychiatrie (onderdeel van de Parnassia Groep) in samenwerking met Learning Connected Youz Online opgezet. Een 100% digitale zorg omgeving waar online behandelingen worden gegeven aan kinderen, jongeren en hun ouders. Ook zorgt deze manier van behandelen ervoor dat tijd en kosten worden bespaard.

Binnen deze digitale poli kunnen kinderen, jongeren en hun ouders terecht voor:

Live online groepsbijeenkomsten als onderdeel van een behandeling, zoals psycho-educatie groepen waarbij er ook live online contact is met andere kinderen, jongeren of ouders. De cursussen worden zowel overdag als ’s avonds aangeboden.

Volledige online, individuele behandeling van het kind/de jongere.

Volledige online, individuele ouderbegeleiding.

Een online community waar kinderen, jongeren en ouders vragen kunnen stellen aan elkaar, informatie kunnen vinden over verschillende thema’s en kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Een zelfstudie-omgeving waarin de kinderen, jongeren en hun ouders voorbereidende opdrachten en naslagwerk kunnen vinden.

Een forum waarin onderling contact gelegd wordt.

De behandelaren zijn door Learning Connected opgeleid tot gecertificeerd Live Online Leren (LOL) Behandelaar. Ze richten de sessies en behandelingen in op basis van onze LOL-methodiek. Ook hebben wij geholpen bij het neerzetten van het leerplatform en de ontwikkeling en vormgeving van de online modules in de zelfstudie-omgeving. Deze is 24/7 beschikbaar voor de kinderen, jongeren en ouders.

Contact via het Live Online klaslokaal

De behandelaar heeft via het Live Online klaslokaal contact met het kind, de jongere en/of ouders via de laptop, tablet of smartphone. We gebruiken hiervoor het videobelprogramma Cisco Webex. Online, maar wel met de interactie die je bij face-to-face bijeenkomsten gewend bent. Interactie staat bij alle behandelingen centraal. Iedereen kan de behandeling volgen vanuit elke gewenste locatie. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een computer/laptop, tablet of smartphone met internetverbinding. Bekijk deze video om te zien hoe een behandelsessie bij Youz werkt.

Live Online Leren (LOL) maakt het mogelijk om cliënten vanuit hun eigen locatie een behandeling te laten volgen, in groepen en individueel. Wij ondersteunen je bij het ontwikkelen en implementeren van jouw digitale zorg oplossing. Heb je interesse? Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd? Stuur ons direct een berichtje!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Of bereik ons op een andere manier: Klik hier