Links overslaan

Cisco SolutionsPlus Partner

Learning Connected is officieel Cisco SolutionsPlus Partner, en daar zijn wij trots op!

Dit betekent dat Cisco ons heeft aangemerkt als officiële partner om klanten te helpen bij de succesvolle gebruikersadoptie van producten van Cisco Collaboration, zoals Webex. Hoe pas je de online communicatietool optimaal toe binnen jouw organisatie, zodat je hier de maximale waarde uit haalt? Ons gepersonaliseerde en context-gedreven adoptietraject helpt organisaties bij succesvolle gebruikersadoptie.

Nu starten
Cisco official partner

Voor elke organisatie het beste resultaat

Voor organisaties

Werk jij binnen jouw organisatie met Webex? Of wil je dit gaan doen? Het overstappen op deze online omgangsvormen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Aandacht voor gebruikersadoptie is dan ook van groot belang, om zo de máximale waarde voor jouw organisatie uit de online communicatietool te kunnen halen. Effectieve live online communicatie via Webex bereik je alleen als iedereen weet hoe het werkt en er echt mee aan de slag gaat. Dat gaat niet alleen om technische kennis, maar juist hoe je online communicatie binnen jouw sector of vakgebied het beste kunt inzetten. Met onze bewezen succesvolle methodiek helpen wij organisaties bij deze transitie van offline naar online en hybride communicatie. 

Meer weten over het adoptieprogramma
voor organisaties
Cisco webex partner

Cisco Webex Partners

Ben jij een Cisco Partner? Dan begrijp je als geen ander het belang van gebruikersadoptie. Klanten zijn op zoek naar de succesvolle adoptie van de technologische oplossingen die aan hen worden geleverd, om er de máximale business waarde uit te halen. Optimale customer experience draagt bij aan de binding met – en het behouden van klanten. Activering en retentie zijn belangrijke focuspunten in de customer experience funnel. Hoe zorg je ervoor dat klanten echt het maximale uit hun Cisco Webex-producten halen? Met onze bewezen methodologie verhogen we de succesvolle gebruikersadoptie van Webex binnen organisaties.

Meer weten over het adoptieprogramma

Wij begeleiden organisaties bij de transitie van offline naar online communicatie

De nieuwe standaard

In alle sectoren wordt – waar mogelijk – steeds vaker gebruik gemaakt van live online communicatie, met alle voordelen van dien. Live online communicatie is efficiënter, kostenbesparend én duurzaam.

Online communicatie skills

Dat vraagt om live online communcatie skills. Dit gaat niet alleen om kennis over de technische mogelijkheden, maar vooral om de soft skills en hoe je de interactie met elkaar opzoekt in een online sessie.

Contextgedreven

We bieden gepersonaliseerde focus voor verschillende doelgroepen met contextgedreven trainingen en cursussen. Immers, een docent die online lesgeeft heeft andere skills nodig dan een arts die online patiëntgesprekken voert.

Case study Youz Online

Live online behandeling voor jonge cliënten en ouders

Youz Online biedt online behandeling aan kinderen en jongeren met psychische problemen en aan hun ouders. Om dit goed te kunnen doen, volgden alle therapeuten onze training tot live online behandelaar. De resultaten? Ouders en cliënten beoordelen hun live online groepsbehandelingen met een 8 en onze methodiek met een 8,3! En het aantal nieuwe aanvragen voor online behandelingen per maand stijgt fors….

In samenwerking met Cisco Webex

Talkshow Cisco

Talkshow de ‘Communicatieve verbinding’

Hoe blijf je verbonden met studenten, leerlingen, medewerkers of patiënten, als je bent aangewezen op online contactmomenten? In de talkshow van Cisco vertelt Françoise hoe Learning Connected organisaties daarbij helpt.

Bekijk de talkshow

Onze visie op business veerkracht

In dit interview gaat Françoise in op vragen van Cisco over business veerkracht. Hoe zorg je dat jouw medewerkers zich comfortabel en vertrouwd voelen bij het online werken? En wat is onze visie op de toekomst van live online communiceren en samenwerken?

Bekijk het interview
learning on demand

Wij kunnen jou helpen bij de gebruikersadoptie van Cisco

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen in het verhogen van de user adoptie, binnen jouw organisatie of als Cisco Partner? We vertellen je graag meer! Plan via onderstaande button een gesprek in met een van onze live online communicatie experts, of laat je gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Ben jij klaar voor de toekomst van online leren en communiceren?

Meer informatie aanvragen