Links overslaan

Met onze trainingen begeleiden wij jouw medewerkers naar nieuwe manieren van communiceren

Communiceren doen we elke dag. En het veranderen van gewoontes is niet makkelijk. We weten hoe moeilijk het kan zijn om nieuwe online communicatie- en samenwerkingstools succesvol te implementeren voor eindgebruikers. Met onze trainingsprogramma’s bieden we context-specifieke oplossingen op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Zo helpen we jouw werknemers om met plezier online samen te werken.

interactieve webinar geven
trainingsprogramma

Ontdek onze trainingsprogramma’s

Zorg dat je medewerkers snel aan de slag kunnen met de nieuwe communicatietool.

Bekijk trainingen

Bied trainingen aan over specifieke en geavanceerde onderwerpen die inspelen op de verschillende gebruikersgroepen en behoeften in uw organisatie.

Bekijk trainingen

Verandering gaat niet alleen over technologie. Boost de transitie door de menselijke kant van verandering te benadrukken.

Bekijk trainingen

Fundamentele trainingen

Alles begint met een solide basis. Breng al je medewerkers aan boord met onze trainingssessies die alles behandelen wat ze nodig hebben om aan de slag te gaan met Microsoft Teams, Cisco Webex of Zoom.

Trainingscatalogus Learning Connected - Nederlands (37)
MS Teams Essentials:
Effectief vergaderen en chatten

Om meteen aan de slag te kunnen, behandelt deze training alle belangrijke instellingen en functionaliteiten, zoals live vergaderingen, agenda en chat.

Interactieve online vergaderingen: Activeer je team met MS Teams

Deze training introduceert verschillende interactieve functies die virtuele bijeenkomsten effectief en leuk kunnen maken. Geen saaie vergaderingen meer!

Samenwerken in MS Teams: Bestanden delen, bewerken en organiseren

Om samen te werken in documenten in MS Teams is het belangrijk om te weten hoe je bestanden bewerkt, toegang beheert en OneDrive en SharePoint gebruikt.

Webex Essentials:
Effectief vergaderen en chatten

Deze training behandelt alle essentiële tools en functies die Webex te bieden heeft, van online vergaderingen tot chatten en bestanden delen met collega’s.

Interactieve online vergaderingen: Activeer je team met Webex

Virtueel vergaderen kan leuk zijn! Webex biedt een verscheidenheid aan ingebouwde functies en instellingen om vergaderingen interactief en effectief te maken.

Zoom Essentials:
Effectief online vergaderen

In deze training leren werknemers alle vaardigheden die ze nodig hebben om hun weg te vinden in Zoom en succesvol online te vergaderen.

Corporate _ Commercial
Interactieve online vergaderingen: Activeer je team met Zoom

Met de functionaliteiten die Zoom biedt om online vergaderingen interactief te maken behoren saaie en ineffectieve vergaderingen tot het verleden.

Gespecialiseerde trainingen

Onze gespecialiseerde trainingsprogramma’s zijn ontworpen om verschillende gebruikersgroepen te ondersteunen. Ze zijn gericht op specifieke behoeften in jouw organisatie om zo iedereen te helpen het meeste uit de online communicatietool te halen.

6
Contact center

Gebruikt jouw organisatie contactcenter-oplossingen zoals Microsoft Calling of Webex Calling? Wij helpen jouw medewerkers bij het optimaal inzetten van de mogelijkheden om uitzonderlijke service te kunnen bieden.

Trainingscatalogus Learning Connected - Nederlands (5)
Live meetings

Wij bieden trainingen aan om jouw werknemers te helpen hun online vergaderingen interactief en efficiënt te maken. De focus ligt op het inzetten van online tools en de juiste communicatie-vaardigheiden.

persoonlijkheidstypes
Ondersteuning

Medewerkers in administratieve en ondersteunende functies moeten in staat zijn om specifieke taken uit te voeren, zoals het beheren van agenda’s en het inplannen en ondersteunen van live vergaderingen.

Learning and Development

Online leren is onze expertise. Met behulp van onze trainingen ontwikkelt jouw L&D-afdeling boeiende online leerervaringen, zoals trainingen, kennisclips en e-learnings.

veilig online klimaat
Apps

In de meeste online communicatietools vind je extra applicaties gericht op bijvoorbeeld planning of automatisering, afgestemd op de professionele context van verschillende gebruikersgroepen.

creatief gebruik van chat
Bestanden delen en beveiligen

Het beveiligen van interne bestanden is belangrijk. In deze training leren deelnemers hoe ze bestandsrechten en toegangscontroles kunnen instellen en bestanden veilig kunnen delen.

Interpersoonlijke effectiviteitstrainingen

Het beheersen van nieuwe manieren van communiceren gaat niet alleen over technische vaardigheden. Teamwork, interpersoonlijke vaardigheden en goede werkrelaties zijn essentieel om iedereen in de organisatie de overgang te laten omarmen. Onze trainingsprogramma’s maken leiders en teams sterker door de focus te leggen op naar de menselijke kant van verandering.

Change management

Leiderschap in tijden van verandering is niet eenvoudig. Onze trainingsprogramma’s helpen leiders effectieve communicatievaardigheden te ontwikkelen om digitale transformaties te ondersteunen en om te gaan met weerstand binnen hun teams.

Persoonlijkheidstypes op de werkvloer

Hoe beïnvloedt onze persoonlijkheid onze werkstijl en houding ten opzichte van verandering? Leren hoe je het beste kunt communiceren en samenwerken met verschillende persoonlijkheidstypes kan medewerkers helpen om verandering te omarmen.

Interculturele communicatie

In internationale teams is het essentieel om je bewust te zijn van de invloed van cultuur. Inzicht in de culturele achtergronden van collega’s – en in die van onszelf – kan leiders en teams helpen om verschillen te begrijpen en op een positieve manier in te zetten.

Diversiteit en inclusie

Om ervoor te zorgen dat uw hele organisatie de verandering ondersteunt, is het essentieel dat iedereen zich betrokken voelt. Samen met onze partner Study2Go bieden we trainingen aan die helpen bij het bevorderen van een diverse en inclusieve (online) werkplek.

quickscan

Bekijk ons volledige aanbod

Dit is slechts een selectie van onze trainingsprogramma’s. Download onze brochure om ons complete trainingsaanbod te bekijken! Vul je e-mailadres in en wij sturen je de brochure toe.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Meer weten?

Contact

We bespreken graag oplossingen die zijn afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Neem contact met ons op!

Training

Onze trainingen zijn sector-specifiek. Bekijk ook eens ons aanbod voor de sectoren zorg, onderwijs en overheid.

Gebruikersadoptie

Heb je een bredere aanpak nodig dan alleen training? Bekijk dan ons gebruikersadoptiepakket.