Links overslaan

Study2Go

study2go

Study2Go is een opleidingsplatform voor diversiteit en inclusie. Het platform zet zich in voor de blijvende ontwikkeling van werknemers in een continu veranderende samenleving en werkomgeving. In samenwerking met Learning Connected bieden ze scholing aan via de vernieuwende methode die het beste van e-learning en klassikaal studeren combineert: onze live online leren (LOL) methodiek.

Leren via het LOL-klaslokaal, en daarbuiten

De LOL-trainers van Study2Go worden opgeleid door Learning Connected. Ook wordt de inhoud van de sessies vormgegeven door onze Live Online Leren (LOL) methodiek. De trainers geven live online cursussen, trainingen of intervisie aan professionals in uiteenlopende velden. In kleine groepen van maximaal 12 deelnemers werken zij interactief met elkaar aan opdrachten, bespreken eigen ingebrachte casuïstiek, geven elkaar feedback en krijgen kennis aangereikt van de expert. Maar het leren gaat verder buiten het LOL-klaslokaal. Op het platform bereiden ze zich voor op de lessen met behulp van zelfstudiematerialen, door opdrachten ter beoordeling te uploaden en toetsen te maken. Na afloop van de cursus blijven de deelnemende professionals met elkaar en de experts van Study2Go in contact via de community.

Voordelen van Live Online Leren

Live Online Leren heeft veel voordelen. Denk bijvoorbeeld aan huisartsen die geaccrediteerde cursussen te kunnen volgen, gewoon vanuit de huisartsenpraktijk. Of docenten die live online een opleiding kunnen volgen over genderdysofie in de klas. Of een cursus cultuursensitief werken voor professionals in wijkteams en bij gemeenten. En daarnaast ook online coaching-trajecten of intervisie-bijeenkomsten voor de eigen medewerkers om op de juiste wijze met cliënten om te gaan. Omdat deelnemers en experts voor de live online cursussen niet hoeven te reizen, bespaart dit ook nog eens 337 kg CO2 uitstoot p.p. per jaar.

Ontwikkeling door contact met experts & peers

Study2Go werkt aan een omgeving waar professionals de juiste kennis krijgen aangereikt en zich continu kunnen ontwikkelen door contact met experts en peers. Learning Connected heeft inmiddels al 75 LOL-trainers voor Study2Go opgeleid. Dit alles staat in het kader van het creëren van een diversere en inclusievere samenleving.

Meer weten over dit project of de live online trainingen die wij aanbieden? Neem contact met ons op! We denken met u mee en bespreken graag de mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Stuur ons direct een berichtje!

Of bereik ons op een andere manier: Klik hier