Skip links

Downloads

Download onze gratis whitepapers over live online communicatie

Whitepaper Breinleren Learning Connected

Whitepaper Breinleren

In dit whitepaper leggen we het belang van breinleren uit en de invloed hiervan op ons leerproces. Dit doen we aan de hand van de 6 principes van het BCL (brein centraal leren) model. Een betere toepassing van deze principes door onderwijzers geeft een beter leerresultaat. Geen intuïtief lesgeven, maar lesgeven gebaseerd op onderzoek naar de werking van het brein. Hoe je dat doet? Download de whitepaper.

Whitepaper synchroon hybride leren (2)

Whitepaper Breinleren

Ben je docent en geef je jouw les aan een groep leerlingen/studenten waarvan een deel in de fysieke klas aanwezig is en de rest online de les volgt? In dit whitepaper leggen we uit wat synchroon hybride leren is en hoe je hier optimaal gebruik van maakt in jouw lessen. Dit whitepaper zit vol met praktische tips om synchroon hybride leren een succes te maken.

Meer inspiratie op doen?

Bekijk onze meest recente blogs en leer meer over verschillende aspecten van live online communiceren, lesgeven, zorg verlenen en vergaderen.

 

Ga naar alle blogs

Kunnen wij je ergens bij helpen?

Bekijk ons cursusaanbod

Ontdek ons ruime aanbod aan trainingen & workshops waarin we jou de skills en vaardigheden aanleren om effectief live online te communiceren.

Stel jouw vraag

Neem contact met ons op via de chat rechts onderin het scherm, of bekijk de andere mogelijkheden om contact met ons op te nemen. We beantwoorden graag jouw vragen!