Skip links

Trainingen

Live online communicatieskills

We kunnen er niet omheen: de toekomst van onze communicatie is online.
Steeds vaker worden tools ingezet om gesprekssituaties in de professionele setting online te organiseren. Live online vergaderingen, maar ook webinars, coaching gesprekken en zelfs online therapiegesprekken zijn hier voorbeelden van.
Het organiseren en begeleiden van live online sessies vraagt om andere skills dan de begeleiding van fysieke bijeenkomsten. Behalve technische vaardigheden en kennis van de knopjes gaat het ook om het optimaal benutten van de mogelijkheden die een live online omgeving biedt. Structuur, interactie en variatie spelen daarbij een cruciale rol.

Live Online Vaardigheidstrainingen

Live Online Vaardigheden kun je leren. Learning Connected heeft een uniek opleidingsaanbod voor alle professionals die live online communicatietools effectief en interactief willen gaan gebruiken. Of je nu live online gaat vergaderen, trainen, coachen, presenteren of behandelen, bij Learning Connected volg je -uiteraard live en online- een passende training toegespitst op jouw rol en leervragen. Iedere training wordt afgerond met een praktijktoets en een theoretisch examen. De trainingen zijn gecertificeerd volgens de NEN-EN ISO 17024:2012 norm voor Persoonscertificatie.

Bekijk hieronder ons trainingsaanbod:

Workshop – Live online individuele gesprekken met cliënt of collega

Workshop – Live online groepsbijeenkomsten

Training – Live online groepsbehandelingen

Gecertificeerde training tot LOL-behandelaar