Links overslaan

Whitepaper Hybride Werken

Hoe je hybride werken een succes maakt

Het thuiswerken heeft sinds de start van de coronacrisis een enorme vlucht gemaakt. Waar we voorheen sporadisch een dag thuis werkten, zat in 2020 bijna iedereen ineens noodgedwongen thuis. Op het moment van schrijven is het thuiswerkadvies door de overheid gedeeltelijk ingetrokken. Er is meer ruimte ontstaan om het thuiskantoor achter ons te laten en meer tijd door te brengen op kantoor. Maar, niet iedereen ziet zichzelf volledig terugkeren naar kantoor. Bedrijven houden zich daarom steeds meer bezig hoe en vooral waar we in de toekomst gaan werken. Want hybride werken – gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk ergens anders – klinkt heel makkelijk, maar het betekent veel meer dan dat.

Wat is hybride werken precies? Hoe begeleid je het proces om terug te keren naar kantoor en waar moet je op letten? En, als de praktische voorzieningen om weer op kantoor te werken zijn ingezet, hoe faciliteer je dan een hybride vergadering? In dit whitepaper leggen we je uit wat hybride werken is en geven we je praktische tips om dit toe te passen in jouw dagelijks werk.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Wat is hybride werken?
  • Hoe ziet een hybride kantoor eruit?
  • Wat is er nodig om hybride te werken?
  • Hoe begeleid je de terugkeer naar kantoor?
  • Tips en tricks om hybride te gaan werken in jouw organisatie.

Download het whitepaper

Laat hieronder je gegevens achter om het whitepaper gratis te downloaden.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Heb je hulp nodig om hybride werken een succes te maken binnen jouw organisatie? We helpen je er graag bij. Neem contact met ons op!