Links overslaan

Learning Connected is officieel Cisco SolutionsPlus Partner

Learning Connected is officieel Cisco SolutionsPlus Partner! Al jarenlang helpen we organisaties bij de inzet van (live) online communicatie en werken we samen met Cisco, marktleider op het gebied van online samenwerkingstools. Vandaag zetten we een volgende stap in deze bijzondere samenwerking. Learning Connected is namelijk de eerste SolutionsPlus Partner wereldwijd die een dienst – in de vorm van een gebruikersadoptie programma – aanbiedt. Hiermee erkent Cisco het belang van gebruikersadoptie en stelt Learning Connected aan als officiële partner om haar klanten hierin te ondersteunen. En daar zijn we trots op!

SolutionsPlus Partners bieden een selecte reeks geteste “Cisco Compatible” producten op de wereldwijde prijslijst van Cisco Systems aan. Dit maakt het voor klanten gemakkelijk om producten en diensten te vinden en aan te schaffen die door Cisco zijn getest en goedgekeurd. De dienst van Learning Connected in het SolutionsPlus programma richt zich op de succesvolle gebruikersadoptie van Cisco Webex samenwerkingstools binnen organisaties.

Het gebruikersadoptie programma dat we hebben ontwikkeld is gericht op het werkveld en biedt verschillende oplossingen voor verschillende doelgroepen (overheid, commercieel, onderwijs en zorg). Een docent die online lesgeeft heeft immers andere vaardigheden nodig dan een arts die online een consult geeft. Het gebruikersadoptie programma bestaat uit zes bouwblokken: een quickscan, trainings programma, project management, een toolbox, webinars en het meten van succes. Door te kijken naar de context en uitdagingen van iedere organisatie en het adoptieprogramma daar op af te stemmen, bereiken we de beste resultaten voor elke organisatie.

Live online communiceren, werken en samenwerking is in steeds meer sectoren de “nieuwe standaard”, mede dankzij de vele voordelen. Online communicatie is efficiënter, kosteneffectiever en duurzamer. Maar, de overstap naar online manieren van communiceren, werken en samenwerken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. We ontwierpen een context-gedreven adoptieprogramma, met oplossingen voor verschillende doelgroepen. Een docent die online lesgeeft heeft immers andere skills nodig dan een arts die online consulten uitvoert. Met ons gepersonaliseerde en context-gedreven traject helpen we organisaties in de transitie van offline naar online en hybride communicatie met Cisco Webex.

Onze CEO, Françoise Wiedenhoff, zegt over de samenwerking met Cisco:

“Steeds meer organisaties stappen over op online manieren van communiceren en samenwerken, en Cisco is wereldwijd een van de belangrijkste partijen om organisaties hierin te faciliteren. Maar met alleen de juiste tools ben je er nog niet. Communiceren en samenwerken in een online/hybride setting verschilt in veel opzichten van een offline setting. De klanten van Cisco willen de tools succesvol inzetten voor het oplossen van hun zakelijke uitdagingen. Webex voegt immers pas waarde toe binnen jouw organisatie als alle medewerkers weten hoe het werkt én het ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Met dit partnership erkent ook Cisco het belang van gebruikersadoptie!”

Cisco’s Collaboration Country leader Jan Roggeveen zegt over onze samenwerking het volgende:

“Ik ben erg blij dat wij eindelijk een SolutionsPlus partner hebben die eI am very excited that we finally have a solutionsPlus partner die enkel op maat gemaakte trainingen op afstand aanbiedt voor de eindgebruikers. We werken al jaren samen met Learning Connected en zij hebben bewezen van waarde te zijn in de gebruikersadoptie en daarin de meerwaarde van het Webex platform naar voren brengen in het werkproces.”

Het gebruikersadoptie programma is vanaf november 2022 beschikbaar voor alle klanten, partners en verkoopteams van Cisco wereldwijd en beschikbaar op de Global Price List (GPL) van Cisco.

Wil je meer weten over onze samenwerking met Cisco Webex? Bekijk hier het artikel.