Links overslaan

Wat heb je dit jaar geleerd? Kijk terug op 2023 met onze template

De maand december is het moment om na te denken over wat we hebben geleerd in het afgelopen jaar, wat we hebben bereikt en onze volgende stappen. Bij Learning Connected geloven we in de kracht van reflectie voor levenslang leren en ontwikkelen. Om je hierbij te helpen hebben we een PDF-template gemaakt die je gratis kunt downloaden en printen voor je eindejaarsreflectie!

 

Klik op de afbeelding om de template te downloaden.

 

What I learned this year

Neem de tijd om stil te staan bij de vaardigheden en kennis die je het afgelopen jaar hebt opgedaan. Waarschijnlijk heb je meer geleerd dan je denkt! Of het nu gaat om een nieuw softwareprogramma, een beter begrip van een onderwerp of verbeterde communicatievaardigheden: erken je groei en geef jezelf een schouderklopje.

My top accomplishment

Vier je overwinningen, groot of klein! Op welke prestatie of welk moment in het afgelopen jaar ben je het meest trots? Het kan het afronden van een succesvol project zijn, een persoonlijke mijlpaal of het overwinnen van een uitdaging. Het erkennen van je prestaties motiveert je voor de uitdagingen die voor je liggen.

Word of the year

Zoom uit en bedenk welk woord (of welke zin) jouw ervaringen, groei en aspiraties van het afgelopen jaar het beste samenvat. Het kan een woord zijn dat je heeft geïnspireerd, uitgedaagd of dat een rode draad vormde door je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

What I unlearned this year

Groei gaat niet alleen over nieuwe dingen leren, het gaat ook over het loslaten van oude patronen, overtuigingen of gewoontes. Denk na over de dingen die je het afgelopen jaar bewust of onbewust hebt afgeleerd: misschien heb je geleerd om stressvolle situaties te vermijden, zelftwijfel te overwinnen of het loslaten van perfectionisme. De juiste dingen afleren is ook vooruitgang!

What I want to learn next year

Als je vooruit kijkt, stel dan je doelen voor het komende jaar. Welke vaardigheden of kennis wil je verwerven? Of het nu gaat om professionele ontwikkeling, persoonlijke verrijking of een nieuwe hobby, formuleer wat je wilt leren zodat je daar in het komende jaar bewust mee aan de slag kunt gaan.

Klik hier om de template te downloaden.

Het team van Learning Connected wenst je een inspirerend einde van het jaar en een nieuw jaar vol groei!