Skip links

Wat is Live Online Leren (LOL)?

Wat is live online leren LOL

Effective

Het rendement van e-learning valt tegen en losstaande trainingsdagen leveren weinig rendement op door o.a. gebrek aan juiste implementatie van 70:20:10 leren.

Innovative

De opleidingswereld is ouderwets, een aantal grote spelers bepalen het aanbod en de experts zijn onzichtbaar.

Social learning and interaction

Online leren wordt steeds individualistischer, terwijl leertheorieën aantonen dat leren met en van elkaar essentieel is.

Sustainable

Er is een noodzaak voor duurzaamheid in opleidingsland. Er is veel vervuiling door het onnodig verplaatsen van experts en cursisten.

Hoe werkt Live Online Leren?

De opleidingswereld loopt achter als het gaat om haar bijdrage aan duurzaamheid. Terwijl juist in die markt zoveel gereisd wordt en we dus met elkaar een grote bijdrage kunnen leveren. Dit komt omdat er nooit een goed alternatief beschikbaar is geweest om sociaal leren online vorm te geven, immers leidt interactiviteit nog altijd tot de beste leerresultaten. Interactief met experts en peers.

Laat dat nou juist zijn wat onze Live Online Leren (LOL) methodiek doet. Wij hebben op basis van literatuur en eigen psychologische, sociologische en onderwijskundige inzichten zelf een methodiek ontwikkeld.

Met behulp van onze LOL-trainingen kunnen jouw medewerkers effectief lesgeven en communiceren in online samenwerkingstools, zoals Adobe Connect, Webex, Skype, Microsoft Teams, Go To Meeting en andere soortgelijke tools.

Je behoudt de identiteit van jouw organisatie en de waarde van jouw expertise en draagt bij aan een duurzame opleidingsomgeving.

De LOL-methodiek is gecertificeerd volgens de NEN-EN ISO 17024:2012 norm voor Persoonscertificatie.

 

Bekijk hier ons trainingsaanbod

Ervaringen