Links overslaan

Wat is Live Online Leren (LOL)?

live online leren

Innovatief

We leven in een tijd waarin we ons snel en efficiënt willen blijven ontwikkelen. Door de inzet van live online communicatie maken we het delen van kennis laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Sociaal en interactief

Online leren en werken wordt steeds individualistischer, terwijl leertheorieën aantonen dat leren met en van elkaar essentieel is.

Efficiënt

Bespaar tijd en geld door over te gaan op online communiceren, leren en vergaderen.

Duurzaam

Er is een noodzaak voor duurzaamheid. Er is veel vervuiling door het onnodig verplaatsen van experts en cursisten. Onze opleidingen volg je live online, waar ter wereld je ook bent.

Hoe werkt Live Online Leren?

We leren en communiceren steeds meer online. Maar hoe haal je hier nu het beste rendement uit? Online communicatie vraagt, naast de technologische oplossingen, andere vaardigheden dan je normaal gewend bent.

Effectief en duurzaam

Leertheorieën tonen aan dat leren met en van elkaar essentieel is. We ontwikkelden op basis van de literatuur en eigen inzichten de Live Online Leren (LOL) methodiek. Interactie met de trainer en medecursisten staat hierin centraal. Geen saaie e-learnings of lange reistijd naar trainingslocaties, maar een online platform waar we het beste van beide werelden combineren. Namelijk live contact met medecursisten en een expert, met de voordelen en het gemak van afstandsleren. Zo wordt online leren weer leuk. LOL dus!

Het fijne is dat met onze LOL-methodiek niet alleen de communicatie efficiënter en effectiever wordt, je draagt ook je steentje bij aan duurzaamheid. Er is veel vervuiling door het onnodig verplaatsen van experts en cursisten. Door de mogelijkheden van live online leren consistent in te zetten verlaag je de CO2 uitstoot van jouw organisatie.

Mogelijkheden Live Online Leren

Wil je dat de online vergaderingen binnen jouw organisatie effectiever en efficiënter worden? Of wil je jouw training online gaan geven? Dan leer je hoe je deze didactisch vormgeeft en uitvoert. Werk je in de zorg? We leren jou hoe je effectief online groepsbehandeling kunt geven. En zo hebben we nog veel meer mogelijkheden!

Dus ook jij kan snel aan de slag om online je doelgroep te bereiken! We bieden LOL-trainingen aan die gecertificeerd zijn volgens de ISO-norm (NEN-EN ISO 17024:2012) voor persoonscertificatie. Ook bieden we korte workshops en trainingen aan om de juiste kennis en skills te ontwikkelen die je snel kunt toepassen in de praktijk.

BEKIJK ALLE CURSUSSEN

Ervaringen met Live Online Leren