Links overslaan

Vacature: Online Trainer

Ben jij een echte (online) communicatie-pro, heb jij didactische vaardigheden en geef je graag training? Ben je creatief en loop je helemaal warm voor het ontwikkelen van trainingen – zelfstandig of samen met ons ambitieuze team? En kun je als geen ander deelnemers enthousiasmeren voor nieuwe manieren van leren en werken? Dan is dit de ideale baan voor jou! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die als Online Communicatie Trainer ons team komt versterken.

Wat je gaat doen

Als Online Communicatie Trainer help je klanten van Learning Connected om effectiever online te werken en communiceren. Je begeleidt organisaties bij de overstap van offline naar online communicatie en traint medewerkers hoe ze de juiste tools succesvol kunnen inzetten.

Bij Learning Connected werk je aan innovatieve projecten met klanten in uiteenlopende sectoren. In één week kan het zijn dat je training geeft aan een groep zorgprofessionals over online behandelingen, met een internationale klant de behoeften van de organisatie in kaart brengt, docenten traint in online of hybride lesgeven, en een interactieve webinar presenteert over effectief online vergaderen. Naast het geven van online trainingen kijk je voortdurend waar verbeteringen nodig zijn en ontwikkel je samen met het team de inhoud voor nieuwe trainingen. Denk hierbij aan het opzetten van digitale leeromgevingen, het ontwerpen van e-learning-modules en het ontwikkelen van content zoals blogs, artikelen of video’s.

Bij Learning Connected kom je terecht in een dynamisch en ambitieus team met veel ruimte voor creativiteit. Je werkt zo nu en dan bij klanten en we werken als team veel samen online, waardoor je dus ook remote kunt werken. Iedere maandag ontmoeten we elkaar op ons kantoor in Amsterdam om de nieuwe week af te trappen en samen te lunchen.

Jouw kennis & skills:

 • Academisch werk- en denkniveau
 • Kennis van (online) didactiek
 • Sterke affiniteit met digitale technologie
 • Ervaring met het geven van les of training aan groepen is een pré
 • Innovatief, proactief en zelfstandig
 • Engels op C1-niveau
 • Andere talen spreken is een pré

Wat wij jou bieden:

 • Een fulltime dienstverband voor bepaalde tijd
 • Je wordt onderdeel van een jong, enthousiast, ambitieus én gezellig team
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën
 • De mogelijkheid om afwisselend vanuit huis en op kantoor in Amsterdam te werken
 • Opleiding tot gecertificeerd Live Online Learning Trainer
 • Afhankelijk van werkervaring en opleiding wordt een marktconform salaris vastgesteld
 • Reiskostenvergoeding

Wie zijn wij?

Learning Connected biedt al sinds 2012 verschillende opleidingen, workshops en trainingen aan in effectief live online communiceren. De vraag naar online communicatie-vaardigheden heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen en is een heel dynamisch en innovatief werkgebied geworden. We begeleiden uiteenlopende organisaties bij de overstap naar online werken en communiceren met behulp van tools als Cisco Webex, MS Teams en Zoom. Online communicatie vraagt, naast de technische aspecten, andere vaardigheden dan we normaal gewend zijn. We helpen bijvoorbeeld zorginstellingen met online behandelen, bedrijven bij online vergaderen, en onderwijsinstellingen bij online lesgeven. Maar ook trainers die hun cursus online willen geven helpen we bij de opzet, uitvoering en het ontwikkelen van vaardigheden.  Met de inzet van live online communicatie maken we samenwerken en het delen van kennis efficiënt, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Meer weten over ons, onze methodiek en ons team? Lees hier verder.

Ben jij onze nieuwe Online Communicatie Trainer? We maken graag kennis met je! Stuur een mailtje met daarin je cv naar Francoise Wiedenhoff via francoise@learningconnected.nl, dan nemen we z.s.m. contact met je op.