Skip links

Webinars & Events

Elke maand organiseren wij een gratis webinar waarin we verschillende aspecten van live online communicatie beantwoorden. Omdat we het belangrijk vinden dat online communicatie beter Γ©n laagdrempeliger moet worden, bijvoorbeeld in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Γ‰n omdat we denken dat (live) online communicatie de toekomst is. Ontwikkel jezelf, en neem gratis deel aan een van onze webinars.

PS. Mis je nog een onderwerp in de lijst met webinars? Laat het ons weten! Stuur ons een berichtje via de chat rechtsonderin.

Birgit Klapper

Hoe bouw je jouw klassikale les om naar een online variant?


Gegeven door Birgit Klapper

πŸ“† 12 januari 09:00-10:00 uur
πŸ“ Online

Inschrijven
Maret Achterberg

5 interactieve werkvormen die je kunt gebruiken in jouw online behandeling

Gegeven door Maret Achterberg

πŸ“† 10 februari 15:30-16:30 uur
πŸ“ Online

Inschrijven
Hester Hooijen

Hybride werken: hoe maak je het een succes?


Gegeven door Hester Hooijen

πŸ“† 8 maart 19:00-20:00 uur
πŸ“ Online

Inschrijven
Sophie Smit

Hoe zorg je online voor een veilig behandelklimaat?


Gegeven door Sophie Smit

πŸ“† 21 april 09:00-10:00 uur
πŸ“ Online

Inschrijven
Hester Hooijen

Live Online Leren: wat is het en wat is de meerwaarde?


Gegeven door Hester Hooijen

πŸ“† 18 mei 15:30-16:30 uur
πŸ“ Online

Inschrijven
Maret Achterberg

10 tips om je online vergadering leuker te maken


Gegeven door Maret Achterberg

πŸ“† 23 juni 19:00-20:00 uur
πŸ“ Online

Inschrijven
Birgit Klapper

5 interactieve werkvormen die je kunt gebruiken in jouw online behandeling

Gegeven door Birgit Klapper

πŸ“† 12 juli 09:00-10:00 uur
πŸ“ Online

Inschrijven
Sophie Smit

Hoe zet je tools zoals Mentimeter en Kahoot in tijdens je (online) les?

Gegeven door Sophie Smit

πŸ“† 22 september 09:00-10:00 uur
πŸ“ Online

Inschrijven

Events

event onderwijs

Online Event | Hybride onderwijs

16 maart 2022 van 14:00-17:00 uur

“Hybride onderwijs” is populair, maar wat betekent het eigenlijk? En nog belangrijker; hoe zet je het effectief in voor jouw lessen? Aan de hand van interessante sprekers en verschillende workshops geven we je meer informatie en inspiratie over hoe je hybride onderwijs kunt bieden. Hoe zorg je er voor dat het zowel voor de student als de docent een fijne manier van werken wordt? Kom naar ons online event voor het antwoord!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Tijdens de webinar wordt er een online presentatie gegeven door een van onze experts, aangevuld met interactie mogelijkheden door middel van interactieve enquΓͺtes en/of een online chat. Onze webinars worden gemiddeld een keer per maand aangeboden en duren een uur.

Tijdens onze webinars is het publiek niet hoorbaar of zichtbaar in beeld. Je kunt dus rustig vanuit je eigen omgeving deelnemen aan onze webinars.

Een webinar is een korte interactieve live online presentatie, waarbij een expert over een bepaald onderwerp zal presenteren. Webinars duren gemiddeld een uur en worden door ons eens per maand aangeboden.

Twee keer per jaar organiseren we een live online event waarin we dieper en uitgebreider ingaan op een bepaald onderwerp. Dit event duurt een dagdeel. Tijdens het event zullen er meerdere experts presenteren. Daarnaast is er tijdens een event de mogelijkheid om verschillende workshops bij te wonen.

Jouw naam en contactgegevens zijn altijd bij ons bekend, omdat we deze gegevens nodig hebben om je in te schrijven en uit te nodigen.

Het is mogelijk om anoniem deel te nemen tijdens een webinar, omdat je niet hoorbaar of zichtbaar bent voor andere deelnemers. Tijdens een event is het niet mogelijk om anoniem deel te nemen. Live online interactie en deelname aan workshops staan hier namelijk centraal. Vind je dit niet prettig en neem je toch liever anoniem deel aan een event? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!

Wil je deelnemen aan een webinar of event? Meld je dan aan via de aanmeldpagina. Na aanmelding ontvang je van ons in de mail een bevestiging. Houd daarna je e-mail goed in de gaten! Voorafgaand aan de webinar of het event ontvang je van ons instructies en meer informatie via de mail.

Je ontvangt van ons instructies om goed te kunnen deelnemen aan een webinar of event. Mocht het toch niet lukken of heb je technische problemen dan staan onze medewerkers klaar om je te helpen! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020-244 1562.

IdeeΓ«n zijn bij ons altijd meer dan welkom! We horen graag welke onderwerpen je nog mist in de lijst met webinars, of waar jij graag meer over zou willen leren. Stuur ons een berichtje via de chat rechtsonderin het scherm, stuur een mailtje naar info@learningconnected.nl of bel ons via 020-255 1562.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via een van de onderstaande opties. We helpen je graag!

020 244 15 62
Mail ons
Chat met ons