Het eerste LOL-symposium!

De kennis van vandaag is morgen alweer oud nieuws. Van organisaties en medewerkers vraagt dit dat ze constant up to date blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Hoe hou je als organisatie de kennis en de vaardigheden van je mensen up to date? Hoe zorg je als opleider voor kwalitatief echt goed onderwijs zonder dat dit de organisatie of de mensen teveel belast? Hoe zet je online leermiddelen optimaal in zonder de mensen en de leerresultaten uit het oog te verliezen?

De trouwe lezer van deze blogs, heeft er al vaak iets over kunnen lezen: Live Online Leren biedt de oplossing. De LOLmethodiek is de enige methode die de voordelen van afstandsleren combineert met de voordelen van klassikale trainingen. LOL = Leren met de interactie die je gewend bent uit een klassikale les, maar dan online!

Voor wie?

Ben jij verantwoordelijk voor de opleidingsvisie of het opleidingsbeleid binnen jouw organisatie? Denk jij bijvoorbeeld wel eens na over hoe je jouw werknemers kunt laten bijscholen of trainen, zonder dat je ze meteen een hele dag kwijt bent? Of wil jij, als opleidingsinstituut of trainingsbureau, weten hoe je jouw cursisten beter kunt bereiken? Of zie jij de voordelen van een e-learning, MOOC of webinar, maar mis jij hier de interactie met je cursisten?

Op 14 juni 2018 houden wij het eerste symposium Live Online Leren. Dit is de ideale gelegenheid om gratis kennis te maken met de enige methodiek die aansluit bij de huidige eisen van de maatschappij. Mis deze kans dus niet en meld je direct aan!

Verschillende key-speakers en ervaringsdeskundigen zullen op deze dag hun LOL-ervaringen met je delen en antwoord geven op de volgende vragen:

  • Live Online Leren als nieuwe opleidingsmethodiek
  • Hoe sluit het Live Online Leren aan bij de opleidingsbehoeften van deze tijd?
  • Wat kan Live Online Leren jouw organisatie bieden?
  • Hoe wordt Live Online Leren nu al ingezet binnen het onderwijs, de zorg en HRD?
  • Het belang van het certificeren van experts om als gecertificeerd LOL-trainer expertise te delen.

Meld je nu hier gratis aan en kom meer te weten over onze LOL-methodiek!

We zien je graag op 14 juni!