Skip links

Digitale zorg

LOL maakt het mogelijk om cliënten vanuit hun eigen locatie behandeling te laten volgen in groepen en individueel. Wij ondersteunen je bij het ontwikkelen en implementeren van jouw digitale zorg oplossing.


Om de zorg toegankelijker te maken, beter aan te sluiten bij deze tijd en om een oplossing voor wachtlijsten te vinden, heeft YOUZ kinder- en jeugdpsychiatrie (onderdeel van de Parnassia Groep) in samenwerking met Learning Connected een digitale poli opgestart.


Binnen deze digitale poli kunnen jongeren en hun ouders terecht voor:


✓ Live online groepscursussen als onderdeel van een behandeling, zoals psychoeducatie                  groepen waarbij er ook online face-to-face contact is met andere kinderen, jongeren of                 ouders. De cursussen worden zowel overdag als ’s avonds aangeboden.


✓ Volledige online, individuele behandeling van het kind/de jongere.


✓ Volledige online, individuele ouderbegeleiding.


De behandelaren zijn gecertificeerd tot LOL-behandelaar en richten de sessies en behandelingen in op basis van de LOL-methodiek. De behandelaar heeft via een Live Online klaslokaal contact met het kind/de jongere of ouders. Dit wil zeggen dat er van achter de laptop live contact is via een microfoon/headset en een webcam. Iedereen kan de cursus of behandeling volgen vanuit elke gewenste locatie. Het enige dat hiervoor nodig is, is een computer/laptop, tablet of smartphone. Het is online, maar wel met de gewenste interactie die je bij face-to-face bijeenkomsten gewend bent. Interactie staat centraal.


De behandelingen worden ondersteund door online modules. Daarnaast wordt er een e-community beschikbaar gesteld waar kinderen, jongeren en ouders vragen kunnen stellen aan elkaar, informatie kunnen vinden en kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen.

Geïnteresseerd? Stuur ons direct een berichtje!

Of bereik ons op een andere manier: Klik hier