Skip links

Digitaal onderwijs

LOL maakt het mogelijk om cursisten of studenten vanuit hun eigen locatie live online opleidingen of trainingen te laten volgen in kleine interactieve groepen. Wij ondersteunen je bij het ontwikkelen en implementeren van jouw digitale onderwijs oplossing.

Scholengemeenschap ROC Mondriaan wil door middel van het project Extra Strong de aansluiting van het onderwijs op de veranderende arbeidsmarkt optimaliseren. Learning Connected is een partner in dit project.

Het doel van Learning Connected in dit project is om de praktijk en het onderwijs te verbinden met de inzet van technologische innovaties. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de LOL-omgeving en wordt het leren vormgegeven volgens de LOL-methodiek.


Bijna tachtig docenten, trainers en opleiders van ROC Mondriaan en trainers/opleiders van verbonden zorginstellingen zijn (en worden) opgeleid tot LOL-trainer. Samen met Learning Connected hebben deze docenten, trainers en opleiders de Online School opgezet.


De Online School is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar voor studenten en docenten/professionals en vanaf verschillende devices benaderbaar. De studenten kunnen dus inloggen wanneer het voor hen het beste uitkomt.


De faciliteiten binnen de Online School dragen bij aan een interactieve leeromgeving die zorgt voor een hoger leerrendement. Interactie is een essentieel onderdeel van het leerproces. Zo wordt kennis vergroot en naar toepassingsniveau gebracht. Enkele voorbeelden van leren binnen de Online School:


✓ Beter contact tussen school en stage/werk voor leerlingen die een BOL- of BBL-traject volgen;


✓ Live online bijlessen aangeboden, die leerlingen vanuit huis kunnen volgen

✓ Delen van het curriculum die zijn omgezet naar live online lessen, zodat het haalbaarder is voor BBL-leerlingen om alle lessen te volgen in combinatie met hun werk;


✓ Delen van het curriculum van de vakken Nederlands, Engels en rekenen die zijn omgezet naar     live online lessen, zodat er hier beter gedifferentieerd kan worden.

Geïnteresseerd? Stuur ons direct een berichtje!

Of bereik ons op een andere manier: Klik hier