Skip links

Introductieworkshop Live Online Communiceren met Microsoft Teams

€125,-

Introductieworkshop Live Online Communiceren met Microsoft Teams

Heb jij ook steeds vaker te maken met het gebruik van de live online communcatietool Microsoft Teams? Dan is het belangrijk dat jij als gebruiker weet wat de mogelijkheden en beperkingen zijn van het programma, zodat je zonder stress en vol vertrouwen kunt deelnemen aan of organiseren van een live online sessie.

In deze introductieworkshop leer je de basisvaardigheden van live online communicatie en hoe deze toe te passen in Microsoft Teams.

Leerdoelen

Na afloop van deze workshop ben je in staat om…

De beschikbare communicatiemogelijkheden in Microsoft Teams te herkennen en toe te passen
Te benoemen waar je op moet letten voor effectieve online communicatie, bijvoorbeeld het gebruik van audio- en video
Een sessie op te starten en deelnemers uit te nodigen
Een sessieruimte optimaal in te richten
Content te delen tijdens een sessie
Op een efficiënte en interactieve manier online contact te maken in Microsoft Teams

Deze workshop bestaat uit 1 live online sessie van 2 uur en na afloop van de workshop ontvangen de deelnemers een bewijs van deelname.

Wat ga je leren?

Om op een efficiënte manier online met elkaar te communiceren heb je niet alleen de juiste tool nodig, maar moet je deze tool ook op de juiste manier weten te bedienen en in te zetten. In deze workshop leer je de basisvaardigheden van live online communicatie en hoe deze toe te passen in Microsoft Teams! Tijdens deze workshop komen onder andere de kenmerken van efficiënte en interactieve online communicatie en de beschikbare communicatiemogelijkheden in Microsoft Teams aan bod.

Tijdsinvestering & huiswerk

Deze workshop bestaat uit:

  • Een testsessie van 0,5 uur.
  • Een workshop sessie van 2 uur, in een groep van 5 tot 10 cursisten met een vaste trainer.
  • Tijdens de workshop sessie wordt je uitgenodigd om actief deel te nemen en stimuleren we inbreng van eigen casuïstiek.
  • Ter voorbereiding op de workshop sessie staan er zelfstudieopdrachten klaar. De zelfstudie bestaat uit het lezen van artikelen en/of het kijken van filmpjes en/of het uitvoeren van opdrachten. Reken hiervoor op ongeveer 1 uur zelfstudie als voorbereidingstijd.

Wat heb je nodig?

Alle bijeenkomsten worden gegeven in een live online leeromgeving. De sessies volg je via de computer. Van jou als cursist verwachten we een actieve deelname tijdens de sessies. Om deel te kunnen nemen heb je nodig:

 

  • Een computer of laptop met geluidskaart.
  • Bij voorkeur een werkende headset met microfoon en een webcam. Of anders een ingebouwde microfoon
  • Een stabiele internetverbinding, aangeraden wordt een vaste verbinding tussen de computer en de router.
  • Rechten om software op de PC te installeren en om instellingen van de audio te wijzigen. Mocht je willen meedoen vanaf je werklocatie en/of met een werkcomputer hou er dan rekening mee dat er mogelijk door de ICT-afdeling eerst gezorgd moet worden dat je de benodigde software mag installeren en dat je aan de sessie kunt deelnemen via een verbinding die overdracht van geluid en beeld over het internet toestaat!

Inschrijven

Nadat je de cursus hebt aangeschaft ontvang je een bevestigingsmail en een mail met de inloginstructies voor de live online (LOL) leeromgeving. In de leeromgeving is al het lesmateriaal beschikbaar waar je per direct onbeperkt toegang tot hebt. Tevens vragen we je om je in te schrijven voor een testsessie met één van onze trainers, waarin je wordt voorbereid op de eerste echte live online sessie. Tijdens deze testsessie zorgen we ervoor dat alle techniek goed werkt en dat je bekend bent met het live online klaslokaal zodat je zorgeloos aan de eerste les kunt deelnemen. Deze cursus gaat van start wanneer minimaal 5 cursisten zich hebben ingeschreven. Indien de cursus niet kan starten i.v.m. te weinig aanmeldingen zullen we je hierover z.s.m. per mail informeren en zullen we het aankoopbedrag binnen 30 dagen na annulering terugstorten

Incompany

Wij kunnen al onze trainingen en workshop als incompany traject organiseren. We stemmen de training zoveel mogelijk af op de praktijk en de leerbehoeften. Via een online intake-vragenlijst brengen we jouw behoeften en voorkennis zo goed mogelijk in kaart, zodat we een training op maat kunnen aanbieden.

 

Daarnaast kunnen we ook breder begeleiden bij de transitie van offline naar online communicatie door middel van consultancy, het helpen ontwikkelen van een toolbox of begeleiding voor professionals op maat. En zo zijn er nog veel meer opties. We denken graag met je mee.

 

Het is mogelijk om deel te nemen aan onze training op basis van een open inschrijving (prijs per deelnemer). Voor een incompany training geldt een prijs per groep. Voor de groepsprijs rekenen wij 8 keer de prijs per deelnemer. Voor dit bedrag kunnen er 15 mensen deelnemen aan de groepstraining. Indien het vanwege organisatorische redenen wenselijk is om de groepsgrootte te verhogen dan kan dit in overleg. In dat geval worden er aparte prijsafspraken gemaakt.

 

M: info@learningconnected.nl

T: +31 (0)20 244 15 62

Reviews

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste die een review achterlaat “Introductieworkshop Live Online Communiceren met Microsoft Teams”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Name *

Review *

Voor wie?

Iedereen die de basisvaardigheden voor live online communicatie via Microsoft Teams wil leren.

Live online sessies

Deze workshop bestaat uit 1 live online sessie van 2 uur

Prijs

De prijs van deze workshop is  €125,- excl. BTW

Heb je vragen?

Neem contact met ons op via een van de onderstaande opties. We helpen je graag!

020 244 15 62
Mail ons
Chat met ons