Links overslaan

Vacature: Live Online Learning (LOL) Trainer

Ben jij een echte (online) communicatie pro, heb jij kennis van didactiek en geef je graag training? Ben je creatief en loop je helemaal warm voor het ontwikkelen van trainingen – zelfstandig of samen met ons ambitieuze team? En kun je als geen ander deelnemers enthousiasmeren voor nieuwe manieren van leren en werken? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wat je gaat doen

Wij zijn op zoek naar een fulltime Live Online Learning (LOL) Trainer. Als LOL-trainer train je klanten van Learning Connected die met online communicatie aan de slag willen gaan. Je geeft live online training aan een groep behandelaren over live online behandelingen, je traint docenten in het live online en hybride lesgeven, of je traint organisaties in live online vergaderen, het geven van webinars of het leidinggeven aan teams op afstand. Naast het geven van live online trainingen kijk je voortdurend waar verbeteringen nodig zijn en ontwikkel je samen met het team de inhoud voor nieuwe trainingen.

Bij Learning Connected kom je terecht in een dynamisch en ambitieus team. Samen met de klanten werken we aan innovatieve en uiteenlopende projecten. Naast dat je zelf live online lessen ontwerpt en uitvoert, geef je ook feedback op live online lessen en trainingen van cursisten of collega’s. We werken als team veel samen online, waardoor je dus ook vanuit huis kunt werken. Daarnaast ontmoeten we elkaar op maandag op ons kantoor in B-Amsterdam om de nieuwe week af te trappen.

Jouw kennis & skills:

 • Academisch werk- en denkniveau
 • Kennis van (online) didactiek
 • Net klaar met je opleiding of al ervaring met het training geven aan groepen.
 • Sterke affiniteit met digitale technologie
 • Innovatief, proactief en zelfstandig
 • Beheerst Engels op C1 niveau

Wat wij jou bieden:

 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën
 • Je wordt onderdeel van een jong, enthousiast, ambitieus én gezellig team
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd. Als het van beide kanten bevalt, bieden we je graag een vast dienstverband aan.
 • Mogelijkheid om afwisselend vanuit huis en op kantoor in Amsterdam te werken
 • Opleiding tot Live Online Learning Trainer
 • Afhankelijk van werkervaring en opleiding wordt een marktconform salaris vastgesteld
 • Reiskostenvergoeding

Wie zijn wij?

Learning Connected biedt al sinds 2012 verschillende opleidingen, workshops en trainingen aan in effectief live online communiceren. De vraag naar online communicatie skills heeft de afgelopen jaren echt een vlucht genomen en is een heel dynamisch en innovatief werkgebied geworden. We helpen uiteenlopende klanten bij het ontwerpen en uitvoeren van live online sessies en de implementatie van online werken en communiceren. Online communicatie vraagt, naast de technische aspecten, andere vaardigheden dan we normaal gewend zijn. We helpen bijvoorbeeld zorginstellingen met live online behandelen, bedrijven bij live online vergaderen, en onderwijsinstellingen bij live online lesgeven. Maar ook trainers die hun cursus online willen geven, helpen we bij de opzet, uitvoering en vaardigheden. Met de inzet van live online communicatie maken we het delen van kennis laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Ben jij onze nieuwe Live Online Learning Trainer? We maken graag kennis met je! Stuur een mailtje met daarin je CV naar francoise@learningconnected.nl, dan nemen we z.s.m. contact met je op.