Links overslaan

Vacature Live Online Learning Consultant

Learning Connected is op zoek naar een Live Online Learning Consultant

Ben jij innovatief, heb jij kennis van online communicatie en didactiek en geef je graag training? Ben je creatief en vind je het leuk om zelfstandig of met je team innovatieve projecten in online communicatie op te bouwen en te begeleiden? En ben je in staat mensen te enthousiasmeren voor nieuwe manieren van leren en werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat je gaat doen

Wij zijn op zoek naar een fulltime Live Online Learning (LOL) Consultant. Als LOL-consultant begeleid je klanten van Learning Connected die met online communicatie aan de slag willen gaan. Je geeft live online training (in het Nederlands en Engels) aan een groep behandelaren over live online behandelingen, je traint docenten in het live online lesgeven, of je traint organisaties in live online vergaderen, het geven van webinars of het leidinggeven aan teams op afstand. Naast het geven van live online trainingen, begeleid je de klanten bij de implementatie van het online werken. Je bent daarom goed in staat om doelstellingen te formuleren, een project stap voor stap uit te werken en goed samen te werken met je eigen team en de klant.

Bij Learning Connected kom je terecht in een dynamisch en ambitieus team. Samen met de klanten werken we aan innovatieve en uiteenlopende projecten. Naast dat je zelf live online lessen ontwerpt en uitvoert, geef je ook feedback op live online lessen van cursisten of collega’s. We werken als team veel samen online, waardoor je dus ook vanuit huis kunt werken. Daarnaast ontmoeten we elkaar op ons kantoor in B-Amsterdam.

Dit ben jij:

 • Academisch werk- en denkniveau
 • Kennis van (online) didactiek
 • Net klaar met je opleiding of al ervaring met het training geven aan groepen.
 • Sterke affiniteit met digitale technologie
 • Innovatief, proactief en zelfstandig
 • Beheerst Engels op C1 niveau

Wat wij jou bieden:

 • Een dienstverband voor bepaalde tijd. Als het van beide kanten bevalt, bieden we je graag een vast dienstverband aan.
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën
 • Je wordt onderdeel van een jong, enthousiast en ambitieus team
 • Mogelijkheid om afwisselend vanuit huis en op kantoor in Amsterdam te werken
 • Opleiding tot Live Online Learning Trainer
 • Afhankelijk van werkervaring en opleiding wordt een marktconform salaris vastgesteld
 • Reiskostenvergoeding

Wie zijn wij?

Learning Connected biedt als sinds 2012 verschillende opleidingen, workshops en trainingen aan in effectief live online communiceren. We helpen uiteenlopende klanten bij het ontwerpen en uitvoeren van live online sessies en de implementatie van online werken en communiceren. Online communicatie vraagt, naast de technische aspecten, andere vaardigheden dan mensen normaal gewend zijn. We helpen bijvoorbeeld zorginstellingen met live online behandelen, bedrijven bij live online vergaderen, en onderwijsinstellingen bij live online lesgeven. Maar ook trainers die hun cursus online willen geven, helpen we bij de opzet, uitvoering en vaardigheden. Door de inzet van live online communicatie maken we het delen van kennis laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Ben jij onze nieuwe Live Online Learning Consultant? Solliciteer via onderstaande button.

Solliciteer nu!

Laat een reactie achter