Links overslaan

Vacature | Bijbaan Online Marketeer

Ben jij een digital allesweter én kunner? Schrijf je in een handomdraai pakkende teksten voor social media? Weet je makkelijk de weg te vinden binnen de tools WordPress, LinkedIn Campaign Manager, Facebook Business Manager en Google Ads en Analytics? En help je ons graag bij de uitdaging om Learning Connected nog beter in de markt te zetten? Dan willen wij jou graag bij ons team hebben.

Waar we naar op zoek zijn

Iemand die proactief aan de slag gaat met verschillende aspecten rondom online marketing. Denk hierbij aan: social media posts & campagnes, website optimalisaties, SEO & SEA, emailmarketing, ect. We vinden het fijn als je meedenkt hoe we kunnen optimaliseren of nieuwe/relevante online kanalen kunnen gebruiken in de communicatie. Ons team is klein – maar reuze gezellig. Je krijgt dus veel verantwoordelijkheid en kunt zelfstandig verschillende (uitdagende) taken oppakken. Uiteraard kun je altijd bij elkaar aanbellen voor vragen en feedback.

Hoe ziet jouw dag eruit?

’s Ochtends zet je tijdens je eerste kop koffie een social post klaar. Je checkt hiervoor de actualiteiten of aankomende trainingen waar je op kunt inhaken. Je zorgt dat de communicatie en lay-out in lijn is met onze huisstijl. Vervolgens werk je verder aan de SEO-optimalisaties die jij tijdens de weekstart hebt aangedragen. Je gaat met verschillende tools aan de slag om te zorgen dat we nog hoger ranken in de Google zoekresultaten. Je sluit je dag af met de opzet van een nieuwe emailcampagne. En misschien kom je tussendoor ook nog op ideeën om onze trainingen nog beter zichtbaar te maken voor de doelgroep.

Dit ben jij:

 • 16 uur per week beschikbaar (mag ook zijn verdeeld over halve dagen)
 • Studeert nog, in de richting van: Communicatie, Creative Business, (Online) Marketing, ect.
 • Kennis over online marketing
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Kunt goed zelfstandig werken

Wat wij jou bieden

 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën
 • Flexibele werktijden; je bepaald grotendeels zelf wanneer je kunt/wilt werken
 • Je wordt onderdeel van een jong, enthousiast en ambitieus team
 • Mogelijkheid om afwisselend vanuit huis en op kantoor in Amsterdam te werken
 • Een marktconform salaris
 • Reiskostenvergoeding

Wie zijn wij?

Learning Connected biedt al sinds 2012 verschillende opleidingen, workshops en trainingen aan in effectief live online communiceren. We helpen uiteenlopende klanten bij het ontwerpen en uitvoeren van live online sessies en de implementatie van online werken en communiceren. Online communicatie vraagt, naast de technische aspecten, andere vaardigheden dan mensen normaal gewend zijn. We helpen bijvoorbeeld zorginstellingen met live online behandelen, bedrijven bij live online vergaderen, en onderwijsinstellingen bij live online lesgeven. Maar ook trainers die hun cursus online willen geven, helpen we bij de opzet, uitvoering en vaardigheden. Door de inzet van live online communicatie maken we het delen van kennis laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk.

Bij Learning Connected kom je terecht in een dynamisch en ambitieus team. Samen met klanten werken we aan innovatieve en uiteenlopende projecten. We werken als team veel samen online, waardoor je dus ook vanuit huis kunt werken. Daarnaast ontmoeten we elkaar op ons kantoor in B-Amsterdam.

Heb je interesse? Stuur je CV en motivatie naar Françoise Wiedenhoff via francoise@learningconnected.nl

Laat een reactie achter